Hvordan virker det?
Spar 20-40%
Hurtigt & nemt
arrow_down
dwitt.dk er en online og uvildig malerportal, hvor du som boligejer eller lejer nemt og enkelt kan indhente tilbud og få udført malerarbejde i dit hjem af nogle af landets bedste malerfirmaer.
dwitt.dk er vejen til at spare penge på din næste maleropgave uanset størrelse på det du skal have udført. dwitt.dk giver dig adgang til den nødvendige gennemsigtighed, tryghed og viden i de modtagne tilbud og viser dig vejen til et godt malerfirma og tilbud nær dig.
Sammenlign og vælg blandt de modtagne tilbud
Når du har modtaget dine tilbud, kan du sammenligne dem ud fra flere parametre som pris, garantiforhold på det udførte arbejdet, hvad malerfirmaet er medlem af, samt ratings og brugeranmeldeser fra andre, som har brugt netop dette firma via dwitt.dk til at få udført malerarbejde. Det skaber enorm tryghed, giver dig sikkerheden for at både pris og kvalitet hænger sammen, men også fleksibilitet i forhold til hvilket malerfirma, du ønsker at gøre brug af.
Malerfirma valg og overblik
dwitt.dk giver dig overblik blandt de danske malerfirmaer, hvor du kan fordybde dig i malerfirmaet via firmaets profil og kompetencerbeskrivelser samt mere faktuelle områder som åbningstider, kontaktinformationer, antal ansatte m.m.

For at give dig den bedste indsigt og tryghed i dit malerfirmavalg er ratings og kommentarer fra tidligere kunder præsenteret på alle malerfirmaernes profiler. Sammen med de modtagne tilbud via dwitt.dk giver det dig det bedste udgangspunkt for at træffe et trygt malerfirma valg og vejen til en mere fair malerregning.